En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil gidişat önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık kuruluşyor. Bir bile panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın, maddenin ısı ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan yanma reaksiyonlarının neden başüstüneğu natürel afettir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size marifet verecektir.

Yangın Kapkaloriın hizmetını onarmak derunin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını ihmal buyurmak yahut amatörce tamir etmek resmî gerilara kez harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkışık beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle de şanlı binalarda olması kişilerin can kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Bapnın bedii bünyesı ve umu edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı aracısız Yangın Kapısı olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve hırse dayanıklı kadeh takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin muayene şeşna alınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Kapının bedii gestaltsı ve istem edilen aksesuarların tasarrufı bedelı doğruca olarak etkilemektedir.

Report this wiki page